Visum Thailand

Heb ik een visum nodig?

Kom je met het vliegtuig en blijf je korter dan 30 dagen in Thailand, dan heb je in principe geen visum nodig. Je moet dan wel een retourticket kunnen laten zien.

Blijf je langer dan 30 dagen, heb je een ticket voor een enkele reis of kom je Thailand binnen via de (spoor)weg, dan moet je een visum aanvragen bij de Thaise Ambassade in Den Haag of het Thais Consulaat in Amsterdam. De contactgegevens vind je onderaan deze pagina.


Kosten visum

Aan een visum voor Thailand zijn kosten verbonden. Er zijn verschillende soorten visa, waarbij verschillende tarieven horen.


Paspoort

Om Thailand te bezoeken, dien je te beschikken over een paspoort, dat nog minstens 6 maanden geldig is na je vertrek uit Thailand.


Kinderen

Elk kind dient over een eigen paspoort te beschikken.


Thaise ambassade in Den Haag

Adres
Buitenrustweg 1
2517 KD Den Haag

Telefoon
070 - 345 20 88

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 10.00 tot 13.00 uur


Thais Consulaat in Amsterdam

Adres
Herengracht 444
1017 BZ Amsterdam

Telefoon
020 - 465 15 32

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 10:00 tot 13:00

Website
www.thaiconsulate-amsterdam.org

Tips Visum Thailand